Cum sa-ti alegi nuanta fardului de obraz

Read time: 4 minute

Blush-ul este cel care ofera ultima tusa de culoare machiajului tau si de aceea poate deveni un aliat (iti poate face pielea sa arate mai luminoasa, ochii mai stralucitori) sau din contra, poate ruina un machiaj (din cauza unei nuante nepotrivite, tenul poate capata nuante de gri). De aceea este important sa stii care este culoarea potrivita de blush in functie de nuanta tenului tau.

Tenul deschis la culoare

Tenurile deschise la culoare (Porcelain sau Ivory la fondul de ten) se inteleg bine cu o varietate mare de nuante de blush, incluzand culori foarte deschise de blush – secretul este sa alegi o varianta mai transparenta cand o testezi pe piele care se poate aplica de mai multe ori pana obtii efectul dorit.

Daca esti totusi in dubii, alege o nuanta de piersica – este nuanta universala care flateaza atat tenurile cu subton cald cat si cele cu subton rece si arata foarte bine daca tenul tau are subton galben (nu stii cum poti afla daca tenul tau are subtonuri galbene? verifica culoarea venelor de pe interiorul antebratului – daca sunt mai mult verzi decat albastre atunci ai un ten cu subton galben).

O alta optiune pentru pielea foarte deschisa la culoare o reprezinta baby pink (rozul deschis). Incearca sa cauti o nuanta de blush care se potriveste cu pielea din interiorul buzei pentru un efect foarte natural.

Produs recomandat

Bobbi Brown

nuanta Pretty Pink
 
Bobbi Brown Pretty Pink Blush

Acest blush de la Bobbi Brown este satinat si se distribuie fara efort pentru a conferi un asptect mat obrajilor tai si imita foarte bine culoarea pe care o ai atunci cand rosesti in mod natural.

Tenul mediu cu tenta de galben

Rozul functioneaza deasemenea pentru tenul mediu, dar in acest caz incearca un roz mai inchis, in nuanta zmeurei – este delicat fara a fii prea pal (baby pinks au prea mult alb pentru tenurile medii). Daca totusi iti doresti o culoare mai vibranta incearca un blush cu textura de gel sau crema care sa iti confere posibilitatea de a adauga culoare pana ajungi la intensitatea dorita.

Nuantele de coral cu tonuri de portocaliu arata fabulos pe tenurile medii deoarece pun in evidenta culoarea ta naturala a pielii. Adauga un strop de highlight deasupra pometilor si vei arata grozav in aceasta primavara.

Produs recomandat

Bourjois Aqua Blush

nuanta CocoriCorail
 

Bourjois AquaBlush

Nuanta CocoriCorail care face parte din gata Bourjois’ Aqua Blush contine acele de tonuri de orange care vor incalzi tenurile medii si are o formula long-wearing care te va ajuta sa ai culoare in obraji pe tot parcursul zilei.

Tenul olive

Tenurile olive au o tenta usor verzuie (de unde provine si numele), de aceea este important sa alegi culori calde pentru blush pentru a oferi luminozitatea tenului tau. Din nou, blush-urile in nuante de piersica sunt castigatoarele aici.

De asemenea, in cazul in care nuanta tenului tau este in aceasta categorie poti folosi un bronzer in loc de blush care iti va oferi un aer sofisticat. Alege un bronzer pudra mat sau usor satinat in locul celor crema mai ales daca esti novice intr-ale machiajului, deoarece in cazul produselor pudra este mai usor sa controlezi cantitatea de produs.

Produs recomandat

Too Faced

nuanta Papa don’t Peach
 

Papa Don't Peach

Nuanta Papa don’t Peach de la Too Faced este culoarea perfecta de bronzy peach si adauga un strop de caldura si o stralucire sexy tenurilor olive. De asemenea, are miros de piersici proaspat stoarse.

Va doresc o primavara minunata si sper ca acest articol sa va ajute in alegerea nuantei potrivite de blush pentru a arata fresh in acest frumos anotimp.

XO,

D.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.